Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Tereza Šnajdrová
23. července 2022 20:00
Čas čtení 0:26

Sleduj živě, jak se bouřky přesouvají do Česka

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Sleduj živě, jak se bouřky přesouvají do Česka
Zdroj: Unsplash/Brandon Morgan/volně k užití

V průběhu sobotního dne by celé Česko měly zasáhnout silné bouřky. Na těchto radarech můžeš sledovat, jak se krupobití přesouvá z okolních států.

Český hydrometeorologický ústav vydal výstrahu před silnými bouřkami, které v průběhu soboty dorazí do Česka. Výstraha platí od noci z pátku na sobotu a postup bouřek můžeš živě sledovat i ty. Takto se k nám podle Blitzortung a Sat24 přesouvají mračna z okolních států. 

22. července 2022 17:12 Čas čtení 0:54 VIDEO: Rodiče v Praze nechali tříletou holčičku zamčenou v autě. Z úmorného horka ji vysvobodila policie VIDEO: Rodiče v Praze nechali tříletou holčičku zamčenou v autě. Z úmorného horka ji vysvobodila policie

Bouřky od čtvrtka sužují Německo a aktuálně nejvíce hřmí ve Francii či na Slovensku. V noci z pátku na sobotu by silné bouřky měly dorazit také do Česka a jejich cestu můžeš díky Blitzortung sledovat online.

Postup studené fronty do Česka můžeš sledovat i na radaru Sat24. Tam kromě blesků uvidíš i aktuální teploty v Evropě, dešťové mraky nebo průtrže mračen, a to vše v reálném čase.

Domů
Sdílet
Diskuse