Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Barbora Volfová
14. srpna 2022 13:26
Čas čtení 0:38

Předpověď počasí: V Česku se znovu oteplí až na tropických 35 °C

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Předpověď počasí: V Česku se znovu oteplí až na tropických 35 °C
Zdroj: TASR/Pavol Zachar

Předpověď na nadcházející týden vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

Už na počátku nadcházejícího týdne se bude v Čechách oteplovat, počasí bude ovlivňovat tlaková níže nad jihovýchodní Evropou. Tropické teploty budou místy doprovázet přeháňky nebo bouřky. Výhled na příští týden vydal Český hydrometeorologický ústav (ČHMÚ).

13. srpna 2022 6:00 Čas čtení 2:54 Oáza klidu a pohádková atmosféra v dojezdové vzdálenosti od Prahy Oáza klidu a pohádková atmosféra v dojezdové vzdálenosti od Prahy
Bratislava, horúčavy, počasie, extrémne teplo
Zdroj: TASR/Dano Veselský

V pondělí bude polojasno až oblačno, ojediněle se mohou objevit bouřky. Denní teploty se budou pohybovat mezi 26 až 30 °C. Slabý vítr bude postupně v oblastech bouřek zesilovat.
Bude polojasno až oblačno, ráno ojediněle mlhy nebo nízká oblačnost.

V úterý a ve středu se oteplí až na 34 °C. V některých oblastech se opět mohou objevit přeháňky i bouřky. Nejnižší noční teploty se budou pohybovat mezi 18 až 14 °C.

Čtvrteční teploty budou opravdu tropické. Meteorologové hlásí až 35 °C. Na západě bude chladněji, teploty se budou pohybovat kolem 29 °C. 

Konec týdne přinese lehké ochlazení. Bude přibývat na oblačnosti a na většině území Čech se objeví déšť nebo přeháňky, místy bouřky. Nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi 22 až 27 °C.

Domů
Sdílet
Diskuse