Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Radim Šlechta
22. srpna 2022 7:31
Čas čtení 0:48

Zelenskyj se díky hackerům objevil v nejsledovanější ruské televizi

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Zelenskyj se díky hackerům objevil v nejsledovanější ruské televizi
Zdroj: TASR/AP

Hackerský útok dostal projev ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského do nejsledovanější ruské televize. Mluvil v ní o Krymu.

Ukrajinským hackerům se podařilo dostat do ruské televize. Na prvním kanálu odvysílali část projevu ukrajinského prezidenta Volodymyra Zelenského. V projevu mluví o Krymu a připomíná, že pro ruské okupanty nikdy nebude mírovým územím. První kanál je nejsledovanější televizní stanicí v Rusku. Informuje o tom ukrajinská Pravda.

„Ať si všichni ruští představitelé zapamatují, že Krym nikdy nebude územím, na kterém budou mít klid,“ vzkazoval Zelenskyj ruským okupantům Krymu. Jeho projev díky hackerskému útoku odvysílala nejsledovanější televizní stanice Ruska První kanál. Tuto část projevu zveřejnila na Twitteru Nexta, na síti Telegram sdílelo projev ukrajinské centrum pro strategickou komunikaci.

Zelenskyj rovněž v rámci svého pátečního vyjádření připomněl, že od začátku války uplynulo půl roku. Podle něj se dá očekávat, že Rusko spáchá něco „obzvlášť proradného“. Zároveň ale vyjádřil určitou naději v souvislosti s okupací Krymu. 

2. května 2024 15:42 Čas čtení 0:57 Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie Sdílíš děti online? Riskuješ sexuální zneužití fotek, ukázala studie

„Aktivně se připravujeme na nový týden, který je pro nás všechny, pro naši zemi, velmi důležitý. Čeká nás Den vlajky, Den nezávislosti. Čeká nás vzpomínka na veterány války za svobodu Ukrajiny. Čeká nás Krymská platforma. Letos je to opravdu výjimečné. Letos je ve vzduchu na Krymu doslova cítit, že tamní okupace je dočasná a Ukrajina se vrací,“ vzkázal prezident.

Domů
Sdílet
Diskuse