Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Eduard Starkbauer
15. října 2022 8:27
Čas čtení 0:52

50 Cent vzkazuje synovi, že mu přestane platit výživné. „Je ti 25 let!“ připomíná mu

Kategorie:
News
Uložit Uložené
50 Cent vzkazuje synovi, že mu přestane platit výživné. „Je ti 25 let!“ připomíná mu
Zdroj: Flickr/Per Ole Hagen/volně k použití

Rapper platí synovi výživné ve výši 6 700 dolarů měsíčně. Ten tvrdí, že je to málo a chce více.

Americký rapper 50 Cent svému synu Marquisovi přes sociální sítě vzkázal, že mu může přestat platit výživné ve výši 6 700 dolarů (zhruba 170 tisíc korun). Ve videu vidíme rapovou legendu během posilování a relaxu ve vaně, jak vypíná televizi, ve které se objeví jeho syn.

Marquise si v nedávném interview stěžoval, že od otce milionáře dostává nedostatečně vysoké výživné. „Blázníš, je ti 25 let, proč mluvíš o dětském výživném?“ pokládá si řečnickou otázku 50 Cent.

Marquise má pocit, že 6 700 dolarů měsíčně nepokrývá jeho životní náklady a nejsou dostatečnou kompenzací za dobu strávenou bez otce. 50 Centa kritizoval slovy: „Tento člověk je v žebříčku Forbes. Já mám se spoustou lidí problémy a nemůžu žít jen tak leckde. 81 000 dolarů ročně mi zkrátka nestačí.“

Poté, co Marquise lidé v komentářích kritizovali, na Instagramu nabídl otci 6 700 dolarů za den strávený v jeho společnosti. „Jelikož si všichni myslíte, že 6 700 dolarů je tak moc peněz, tak stejnou částku nabízím za 24 hodin v jeho přítomnosti, když budeme dělat všechno, co jsme nemohli, když jsem byl malý kluk,“ vzkázal na svém Instagramu.

Domů
Sdílet
Diskuse