Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
16. října 2022 v 10:44
Čas čtení 0:58

Předpověď počasí: Babí léto už nečekej, v týdnu se citelně ochladí

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Předpověď počasí: Babí léto už nečekej, v týdnu se citelně ochladí
Zdroj: Pixabay/volně k užití

Přinášíme předpověď na celý týden.

Zatímco předpověď na neděli a pondělí ještě slibuje dvacet dva stupňů Celsia, další dny už tak příjemné nebudou. Na začátku týdne přijde studená fronta, která s sebou přinese ochlazení. Rtuť teploměru se podle Českého hydrometeorologického ústavu nad dvacítku kromě pondělí nepodívá.

Nejchladněji bude ve čtvrtek

V pondělí bude polojasno až skoro jasno. Ráno a dopoledne se budou objevovat mlha a nízká oblačnost, která může na některých místech vydržet až do odpoledne. Tam, kde se bude držet oblačnost, se bude teplota pohybovat okolo šestnácti stupňů, jinde by mohlo být i dvacet dva.

V úterý už bude maximálně devatenáct stupňů Celsia. I když ráno bude zpočátku polojasno, během dne bude od severozápadu přibývat oblačnost a přijde déšť. Středa bude ve znamení proměnlivé velké oblačnosti, přeháňky budou na většině území ojedinělé, na severu a severovýchodě místy. Teplota v půlce týdne vystoupá maximálně k patnácti stupňům.

Čtvrtek bude nejchladnějším dnem z celého týdne, nejvyšší denní teploty se budou pohybovat mezi devíti až třinácti stupni Celsia. V noci navíc teplota klesne k nule. Meteorologové slibují, že bude skoro jasno až polojasno a déšť ani přeháňky by se ten den objevit neměly.

3. května 2024 v 16:55 Čas čtení 1:36 Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš? Česká Wikipedie slaví narozeniny, je 28. nejobsáhlejší na světě. Co dalšího o ní (ne)víš?

Pátek bude spolu se sobotou a nedělí proměnlivý. Ze začátku by mělo být polojasno a skoro jasno, postupně se ale od západu začne zatahovat a na většině území bude pršet. Nejvyšší denní teploty budou zpočátku mezi deseti až čtrnácti stupni, při déletrvající nízké oblačnosti kolem osmi. Postupně může být i šestnáct stupňů.

Domů
Sdílet
Diskuse