Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
12. listopadu 2022 12:42
Čas čtení 1:11

Na pohřeb tragicky zesnulého rappera Takeoffa přišly tisíce fanoušků, zúčastnili se i Justin Bieber a Drake

Kategorie:
News
Uložit Uložené
Na pohřeb tragicky zesnulého rappera Takeoffa přišly tisíce fanoušků, zúčastnili se i Justin Bieber a Drake
Zdroj: Getty Images/Aaron J. Thornton

Takeoff ze skupiny Migos zemřel 1. listopadu ve dvaceti osmi letech.

V noci během Halloweenu navždy opustil svět ve věku 28 let rapper Takeoff ze skupiny Migos. Zemřel po střelbě, ke které došlo ve 2:30 místního času v Houstonu. Hudební svět přišel o jednoho z nejvlivnějších umělců. Sportovní stadion State Farm Arena v americké Atlantě se v pátek proměnil v místo, kam se s rapperem přišli rozloučit fanoušci i kolegové z hudební branže. Informují o tom BBC a CNN.

1. listopadu 2022 17:00 Čas čtení 4:47 Kdo byl Takeoff z Migos? Změnil rapovou hru a přinesl nový slang Kdo byl Takeoff z Migos? Změnil rapovou hru a přinesl nový slang
Takeoff
Zdroj: Getty Images

Bieber zazpíval, Drake přednesl báseň

Na zhruba tříhodinovou akci ve State Farm Areně, která pojme 21 000 diváků, vyrazili fanoušci a fanynky navzdory vydatnému dešti. Vstup dovnitř byl zakázán médiím a lidé uvnitř nesměli natáčet ani fotografovat. Na sociální sítě přesto některé snímky pronikly.

Kdo byl Takeoff z Migos? O muži, který změnil rapovou hru a přinesl nový slang, jsme napsali velký článek. Přečíst si ho můžeš tady.

Projevy na počest zesnulého umělce pronesli hlavně další členové skupiny Migos, Takeoffův strýc Quavo a bratranec Offset. Slova během rozloučení věnoval kolegovi také rapper Drake, který dokonce přednesl i báseň. Starosta Atlanty Andre Dickens předal zesnulému rapperovi, jehož skutečné jméno je Kirshnik Khari Ball, nejvyšší městské vyznamenání, Cenu Phoenix.

Někteří umělci se rozhodli poctít zemřelého rappera hudebním vystoupením. Ujali se toho například Justin Bieber, Chloe Bailey nebo gospelová umělkyně Yolanda Adams. 

Takeoff navštěvoval State Farm kvůli zápasům Atlanty Hawks. Přestože se dveře arény otevřely až v poledne, první fanoušci se před arénou začali řadit už v ranních hodinách, i když pršelo. Lidé si dokonce vzali volno z práce, aby se se zesnulým rapperem mohli osobně rozloučit. 

Domů
Sdílet
Diskuse