Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Kristýna Dobiášová
4. března 2023 12:07
Čas čtení 0:24

Odborový svaz státních orgánů a organizací má nové vedení, druhou místopředsedkyní je Šárka Homfray

Kategorie:
Česko
Uložit Uložené
Odborový svaz státních orgánů a organizací má nové vedení, druhou místopředsedkyní je Šárka Homfray
Zdroj: REFRESHER/Dávid Marcin

Odborový svaz státních orgánů a organizací zvolil nové vedení. Předsedou je Petr Bednář, místopředsedkyněmi jsou Alena Gaňová a Šárka Homfray.

Odborový svaz státních orgánů a organizací má nové vedení. V jeho čele jako předseda stojí Pavel Bednář s místopředsedkyněmi Alenou Gaňovou a Šárkou Homfray. Homfray o tom informovala prostřednictvím Twitteru.

Šárka Homfray je mimo jiné i spisovatelka. V minulém roce jí vyšla kniha Proč jsme tak naštvané? z nakladatelství wo-men. Jak sama uvedla, s knihou se nejvíce ztotožní ženy žijící v české společnosti. Autorka v díle otevírá feministická témata, o čemž se můžeš více dozvědět v tomto článku.

4. prosince 2022 11:00 Čas čtení 5:26 Tlaky, očekávání a stereotypy provází ženu celým životem. Jsme naštvané a máme toho dost, zní z nové knihy Šárky Homfray Tlaky, očekávání a stereotypy provází ženu celým životem. Jsme naštvané a máme toho dost, zní z nové knihy Šárky Homfray
Domů
Sdílet
Diskuse