Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Kristýna Dobiášová
16. března 2023 8:59
Čas čtení 1:40

GPT-4 už používají i světové firmy, naučí tě nový jazyk nebo vytvoří hru. Co vše umí?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
GPT-4 už používají i světové firmy, naučí tě nový jazyk nebo vytvoří hru. Co vše umí?
Zdroj: Unsplash/ThisisEngineering RAEng

Předplatitelé OpenAI si mohou vyzkoušet nový model GPT-4, o čemž jsme informovali již dříve. Sociální sítě plní první zkušenosti a postřehy s touto umělou inteligencí. S čím vším si GPT-4 poradí?

Aplikace Be My Eyes, která pomáhá především lidem se zrakovými poruchami, představila tzv. Virtual Volunteer. Ten má zodpovědět jakoukoliv otázku týkající se fotografie. Poskytne tak vizuální pomoc v rámci aplikace.

14. března 2023 21:34 Čas čtení 0:59 ChatGPT dostal vylepšený modul, už ho můžeš vyzkoušet. Zvládne advokátní zkoušky a mnoho dalšího ChatGPT dostal vylepšený modul, už ho můžeš vyzkoušet. Zvládne advokátní zkoušky a mnoho dalšího

„Seznamte se s Finem,“ píše na Twitteru spoluzakladatel Intercomu Des Traynor. Nový chatbot zákazníkovi či zákaznici odpovídá na otázky a informuje ho*ji, pokud nezná odpověď. Pokud otázce nerozumí, bude se více vyptávat, aby mohl odpovědět či požadavek předat přímo člověku. Toto GPT-4 doplnění zákaznické linky zatím funguje ve verzi Beta.

Jordi Ribas z Microsoftu potvrzuje, že internetový vyhledávač Bing také používá zmiňovaný nový model umělé inteligence. Další aplikace, která GPT-4 využívá, je Duolingo. Zde AI pomůže s učením nových jazyků. Uživatelé se dozví větší kontext k užívání vybraného jazyka. Funkce Roleplay umožní vyzkoušet si konverzaci. Služba Duolingo Max je zatím dostupná pro iOS ve Španělsku a Francii.

Někteří lidé na Twitteru doplňují, že GPT-4 si poradí i s vytvářením her. Poradí si i s kontrolou zdrojového kódu. V tom najde případné chyby a bugy, na které upozorní. Uživateli zároveň navrhne možné řešení. 

Domů
Sdílet
Diskuse