Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
Martin Adam Pavlík
2. dubna 2023 19:41
Čas čtení 0:54

Toto je luxusní vila, ve které je Andrew Tate se svým bratrem v domácím vězení. Mají tam velký bazén i posilovnu

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Toto je luxusní vila, ve které je Andrew Tate se svým bratrem v domácím vězení. Mají tam velký bazén i posilovnu
Zdroj: TASR/AP/Andreea Alexandru

Prohlédni si, jak vypadá majestátní rezidence kontroverzního influencera.

Jak jsme tě již informovali, Andrewa Tatea spolu s jeho bratrem Tristanem a dvěma společnicemi propustil do domácího vězení odvolací soud. Jedná se o náhradu posledního měsíce vazby, která měla trvat do 29. dubna.

2. dubna 2023 9:01 Čas čtení 1:37 VIDEO: Andrew Tate promluvil z domácího vězení. Co řekl po propuštění? VIDEO: Andrew Tate promluvil z domácího vězení. Co řekl po propuštění?

Bratři nemohou opustit dům, ve kterém bydlí, pokud nemají povolení. Reportérka Lucy Williamson z BBC přinesla reportáž přímo z jejich rumunské majestátní luxusní vily. Podle jejích slov mají bratři k dispozici bazén i malou posilovnu. Před vchodem je vidět velká socha samuraje.

Místo, kde kdysi stála drahá auta, však už zeje prázdnotou, jelikož si je vzaly rumunské úřady. Bratři byli vězněni od prosince loňského roku. Spolu se dvěma Rumunkami údajně pašovali, najímali a zneužívali ženy, které nutili k výrobě pornografie s cílem dosáhnout zisku.

26. března 2023 11:00 Čas čtení 3:49 MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem

Kontroverzní influencer je známý svými mizogynními komentáři, výstředností či zálibou v luxusu. Krátce před zadržením si dělal legraci z ekologické aktivistky Grety Thunberg, ale vymstilo se mu to, protože na základě videa, které jí nahrál, se prozradil, že je v Rumunsku, a úřady mohly jednat.

O tom, že je v zemi, ho prozradila konkrétní krabice od pizzy, která je na videu vidět. Objednal si totiž pizzu z rumunského řetězce Jerry's Pizza. Thunberg mu poslala přes Twitter uštěpačný vzkaz: „Toto se stane, když nerecykluješ obaly od pizzy.“

Jak uvádí The Guardian, Tate v novém příspěvku promluvil o pobytu za mřížemi. Jeho slova si můžeš přečíst zde.

Domů
Sdílet
Diskuse