Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Ilona Hobzová
2. dubna 2023 9:01
Čas čtení 1:37

VIDEO: Andrew Tate promluvil z domácího vězení. Co řekl po propuštění?

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
VIDEO: Andrew Tate promluvil z domácího vězení. Co řekl po propuštění?
Zdroj: TASR/AP/Andreea Alexandru

Domácí vězení má nahrazovat poslední měsíc vazby, která měla trvat do 29. dubna.

Kontroverzní influencer Andrew Tate v sobotu opustil rumunskou věznici, na svobodu se ale nedostal. Odvolací soud mu nařídil domácí vězení, stejně jako jeho bratrovi a dvěma společnicím. Všichni čtyři mají nařízeno neopouštět dům, ve kterém bydlí, pokud nemají povolení.

26. března 2023 11:00 Čas čtení 3:49 MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem MMA zápasník vyrval zaživa srdce z kamarádova těla. Byl pod vlivem drog, myslel si, že bojuje s ďáblem

Tate trvá na své nevině a píše o čisté mysli a jasných plánech

„Jsem v jedné místnosti od loňského roku, takže je to trochu emotivní,“řekl Tate ke svému propuštění do domácího vězení lidem shromážděným před soudem. „Pevně věřím, že spravedlnosti bude nakonec učiněno zadost.Je nemožné, že budu shledán vinným z něčeho, co jsem nespáchal. Trvám na své absolutní nevině,“ dodal influencer.

Po propuštění Tate na svém Twitteru zveřejnil video, na kterém se prochází po místnosti a kouří doutník. „Od loňského roku jsem byl ve čtyřiadvacetihodinové izolaci. Žádný čas na společném dvoře. Chodil jsem po třímetrové cele s nulovým přístupem k elektronice nebo kontaktu s okolím. Naprosto čistá mysl. Skutečné myšlenky. Skutečné plány. Živá bolest. Hodina doma a už nemůžu vydržet s telefonem,“ napsal k němu. Dodal, že některé návyky se těžko odbourávají a že je potřeba porazit Šajtana (v angličtině Shaytan –⁠ zlý duch v islámu podněcující člověka k hříchu). 

30. března 2023 17:59 Čas čtení 0:32 Virální video: Hasbulla Magomedov týrá svou kočku Virální video: Hasbulla Magomedov týrá svou kočku

Tate komunikuje pouze prostřednictvím Twitteru. Účty na jiných sociálních sítích (Facebook, Instagram a YouTube) má totiž kvůli porušování pravidel o nenávistných projevech pozastavené.

Tateův právník Eugen Vidineac v pátek před soudem sdělil novinářům, že bratři mají zakázáno kontaktovat svědky a opouštět dům bez souhlasu úřadů. Zda platí ještě jiné zákazy, nevěděl. 

Šestatřicetiletý Tate, britsko-americký občan, který má na Twitteru 5,6 milionu sledujících, byl v Bukurešti zadržen v prosinci spolu se svým bratrem Tristanem a dvěma rumunskými ženami. Vyšetřovatelé obvinili sourozence z obchodování s lidmi, znásilnění a vytvoření zločinecké skupiny za účelem sexuálního vykořisťování žen. Oba všechna obvinění odmítají. V lednu i v únoru jim soud prodloužil vazbu. 

Tate si na rumunské vězení stěžoval. Postěžoval si na vši, šváby a štěnice. „Doktor mě štípl do stehna a já zavrčel, svraštěl čelo a pokusil se natáhnout hlavu, abych zjistil, kdo mě napadl. Doktor zbledl, šokován mými obrannými schopnostmi. Nebrečel jsem,“napsal dramaticky v e-mailu bývalý profesionální kickboxer a samozvaný mizogyn, který v Rumunsku žije od roku 2017. 

Domů
Sdílet
Diskuse