Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Vyzkoušej REFRESHER+ jen za 25 Kč
24. ledna 2023 12:28
Čas čtení 0:58
Kuni Nguyenová Alena Julie Novotná

Andrew Tate fňuká z vězení a připomíná nám to chvíli, kdy flexil o vlastním porodu: „Švábi jsou moji jediní přátelé.“

Andrew Tate fňuká z vězení a připomíná nám to chvíli, kdy flexil o vlastním porodu: „Švábi jsou moji jediní přátelé.“
Zdroj: Andrew Tate
NEWS ANDREW TATE ZPRÁVY ZE SVĚTA
Uložit Uložené

Andrew Tate vykresluje podmínky v rumunském vězení se stejnou dávkou dramatu, s jakou se dříve rozepsal o svém vlastním narození.

Švábi, vši a štěnice. Na ty si postěžoval kontroverzní influencer Andrew Tate, který svým fanouškům zaslal z vězení newsletter. V něm mimo jiné popsal, jak je jeho vězeňská cela špinavá a tmavá. Informoval o tom NY Post a The Mirror

„Můj první e-mail z vězení. Snaží se mě zlomit. Vhozen do cely bez světla. Švábi, vši a štěnice jsou v noci moji jediní přátelé,“ posteskl si Tate. Dodává však, že navzdory údajně otřesným podmínkám je vzorným vězněm a při kontaktu s dozorci je prý „naprosto uctivý“. Aby taky ne. Pokud se někdy ocitneš ve vězení, nezkoušej na stráž flexit, jako to Tate zkusil dle vlastních slov na porodníka, který byl u jeho narození.

Doporučeno
Jako z jiné planety. Doja Cat se na fashion weeku ukázala posetá 30 000 krystaly Swarovski Jako z jiné planety. Doja Cat se na fashion weeku ukázala posetá 30 000 krystaly Swarovski 24. ledna 2023 9:07

„Doktor mě štípl do stehna a já zavrčel, svraštěl čelo a pokusil se natáhnout hlavu, abych zjistil, kdo mě napadl. Doktor zbledl, šokován mými obrannými schopnostmi. Nebrečel jsem,“ cituje Andrewa britská stránka Sidekickboxing. Podle nás tak husté mimino svět neviděl a je jenom škoda, že se z něj vyklubal násilník a lhář.

Pokud ti nestačí příklad s porodníkem, nemusíme pro další lež chodit daleko. V newsletteru například tvrdí, že stráže vědí, že je nevinný. „Navzdory mocnostem, které se mi snaží nalít nenávist do mého srdce.“ 

Tate je od konce prosince 2022 spolu se svým bratrem zadržován pro podezření z obchodování s lidmi, znásilnění a vedení organizovaného zločineckého gangu. E-mailovou stížnost napsal Tate krátce poté, co soud rozhodl o prodloužení pobytu ve vazbě o další měsíc. Informovali jsme tě o tom v předchozím článku.

Anketa:
Jak moc je podle tebe Andrew Tate drama queen?
Úplně.
Pouze po hýždě.
Cca tolik jako švábi a štěnice.
Úplně.
51 %
117 Hlasů
Pouze po hýždě.
10 %
22 Hlasů
Cca tolik jako švábi a štěnice.
39 %
89 Hlasů
Domů
Sdílet
Diskuse