Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
30. března 2023 17:59
Čas čtení 0:32
Veronika Dlesková

Virální video: Hasbulla Magomedov týrá svou kočku

Virální video: Hasbulla Magomedov týrá svou kočku
Zdroj: Wikimedia/volně k užití
OSOBNOSTI INFLUENCEŘI RUSKO
Uložit Uložené

Ruský influencer Hasbulla Magomedov zveřejnil na svém instagramovém účtu video, na kterém je vidět, jak trestá svou kočku. Video někdo později nahrál na Twitter, kde má už 3,6 milionu zhlédnutí.

Dvacetiletý Hasbulla Magomedov je ruský influencer, který si získal mnoho fanoušků díky svým stykům se špičkou bojového světa, jako je Mike Tyson nebo Dana White. Teď ale schytává na sociálních sítích bídu za video, které zveřejnil na svém instagramovém účtu. Je na něm vidět, jak trestá svou kočku. Nejdříve ji tahá za ucho a později jí dává pěstí po hlavě. 

Sedmnáctivteřinové video vzbudilo pobouření u některých jeho fanoušků, kteří influencera za hrubé chování kritizují. „Co mohla ta ubohá kočka udělat, že si tohle zasloužila?“ ptá se jedna uživatelka Twitteru. Jiní se Magomedova zastávají. „Lidé někdy mají tendenci chovat se ke zvířatům jako k lidem. Někdo by mu měl vysvětlit psychologii koček, aby pochopil, jak jeho chování ovlivňuje to zvíře,“ uvedla jedna z fanynek. 

Domů
Sdílet
Diskuse