Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Martin Adam Pavlík
31. prosince 2022 8:09
Čas čtení 0:39

Andrew Tate stráví v rumunské vazbě 30 dní. Je obviněn z obchodování s lidmi a ze znásilnění

Kategorie:
Zahraničí
Uložit Uložené
Andrew Tate stráví v rumunské vazbě 30 dní. Je obviněn z obchodování s lidmi a ze znásilnění
Zdroj: TASR/AP/Observator Antena 1

Rumunští vyšetřovatelé ho podezírají z toho, že vedl skupinu organizovaného zločinu spolu s bratrem a dvěma dalšími rumunskými muži.

Kontroverzní influencer Andrew Tate stráví Nový rok za mřížemi. Jak informuje BBC, rumunský soud souhlasil s žádostí policie zadržet ho na 30 dní ve vazbě.


Tate byl zatčen spolu se svým bratrem Tristanem ve čtvrtek. Vyšetřovatelé obvinili dvojici z obchodování s lidmi a ze znásilnění. Bratry spolu se dvěma rumunskými muži podezírají z vedení skupiny organizovaného zločinu.

31. prosince 2022 0:24 Čas čtení 5:40 Extrémně rychlé KO, tvrdý box s fauly i nový prozatímní šampion. Oktagon do naplněné O2 areny přinesl další velkou show Extrémně rychlé KO, tvrdý box s fauly i nový prozatímní šampion. Oktagon do naplněné O2 areny přinesl další velkou show

Influencer byl zadržen poté, co zveřejnil na Twitteru video adresované aktivistce Gretě Thunberg, do které se obul. Tate se nechtěně prozradil krabicí od pizzy z rumunského řetězce Jerry's Pizza, díky čemuž rumunské úřady zjistily, že je v zemi.

Thunberg se mu po zadržení vysmála na Twitteru. „Toto se stane, když nerecykluješ obal od pizzy,“ vzkázala mu uštěpačně. Po Tateově zadržení byl na jeho účet na Twitteru přidán záhadný příspěvek s odkazem na film Matrix z roku 1999.


„Matrix vyslal své agenty,“ píše se v něm. Později na tento tweet reagoval svým příspěvkem i majitel Twitteru Elon Musk.

Domů
Sdílet
Diskuse