Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
10. března 2014 16:08
Čas čtení 0:00
Peter Hlavička

Frank Ocean, punková kapela The Clash a Diplo so spoločným songom Hero

HUDBA
Uložit Uložené

Converse už dobrých pár mesiacov dozadu predstavil zaujímavý projekt menom Three Artists One Song, v ktorom ako názov hovorí spája trojicu interpretov, ktorí

Frank Ocean, punková kapela The Clash a Diplo so spoločným songom Hero

Converse už dobrých pár mesiacov dozadu predstavil zaujímavý projekt menom Three Artists One Song, v ktorom ako názov hovorí spája trojicu interpretov, ktorí toho spolu majú čo najmenej spoločné do jedného songu. Najnovšie sa tak dostáva von po niekoľko dňovom ohlasovaní pesnička Hero, ktorá je spoločným dielom dvoch členov punkovej kapely The Clash, Paula Simonona a Micka Jonesa, producenta Dipla a nečakane aj Franka Oceana. Ako správne počítaš, interpreti sú na tomto kúsku síce štyria, no na kvalite samotného songu to len pridalo. K celkovému dojmu dokonca pridáva aj detský zbor West Los Angeles, ktorý robí z tejto pesničky naozaj medzinárodný projekt.

Domů
Sdílet
Diskuse