Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
23. dubna 2017 15:27
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Vzali se, obětovali více než milion korun a po sbalení dvou batohů odešli do světa. Nelitují peněz, které jim utekly a žijí hezčí život

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Žádné peníze nekoupí to, co spolu zažívají.

Mladé páry v dnešním světě často sní o rozdílném životě ve srovnání s jejich rodiči. Stabilní práce, jedno či dvě děti a zabezpečené bydlení možná zněly jako ideální situace před několika desetiletími, jenže Jennifer Raath ani její manžel Rudolph po tom netoužili. Jen před několika měsíci se vzali po delším vztahu a i když v té době oba pracovali na solidních místech a ročně dohromady vydělávali v přepočtu přes milion korun, ani peníze je nedokázaly přesvědčit o tom, že by měli svůj život prožít na jednom místě. Mezitím si na každý rok vyhradili dohromady 20 dní, které chtěli strávit někde na dovolené a na cestách, avšak brzy pochopili, že jim to stačit nebude.
 
Jennifer i Rudolph proto učinili důležité rozhodnutí, oba podali výpověď a i když přišli o výraznou část financí, něco se jim podařilo ušetřit pronájmem domu a prodejem aut či dalších nepotřebných věcí. Sbalili si jen dva batohy a z Jihoafrické republiky jejich cesta směřovala rovnou do Asie, kde již procestovali dohromady 14 zemí, jako například Laos, Thajsko, Vietnam, Kambodžu, Myanmar či Filipíny, a jen tak brzy se nechystají skončit. Žijí jen z toho, co vydělají pronájmem domu a začali si psát i blog, ale odtud ještě obrovské množství peněz neproudí. Díky cestování dokonce zhubli několik kilogramů, protože se většinou přemisťují pěšky a několikanásobně jim poklesly náklady na život, protože se nejčastěji stravují přímo na ulici od místních prodejců. Od prosince tedy nebyli doma a pokud bys chtěl vědět, kde se nacházejí právě teď, pak klikej na jejich blog.


This world is TOO beautiful !! In love and in awe at the top of #MuCangChai in #Vietnam ‍

Příspěvek sdílený The Married Wanderers (@themarriedwanderers),


4 months of wandering through #SoutheastAsia ❤.. And it has been more than we could have ever imagined !! Here's to 4 more ... ✈

Příspěvek sdílený The Married Wanderers (@themarriedwanderers),



• SUMMER LOVIN • . At #SaracenBay Beach | #KohRongSamloem Island | #Cambodia

Příspěvek sdílený The Married Wanderers (@themarriedwanderers),


• PARADISE • . #SaracenBay #KohRongSamloem #Cambodia

Příspěvek sdílený The Married Wanderers (@themarriedwanderers),



Domů
Sdílet
Diskuse