Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. června 2017 18:58
Čas čtení 0:00
johnnybravo

Jak ovlivní nehoda Richarda Hammonda druhou sérii The Grand Tour? Jeremy Clarkson prozradil, co je potřeba změnit a stihl i zavtipkovat

ZAJÍMAVOSTI THE GRAND TOUR
Uložit Uložené

Nová série se bude muset trochu přizpůsobit.

Moderátor Richard Hammond si v nešťastné havárii přivodil zranění kolena a pro fanoušky The Grand Tour to bude mít značnou dohru. Richard určitě původně neplánoval strávit několik týdnů na rekonvalescenci, aniž by mohl usednout za volant auta a pustit se do natáčení dalších dílů druhé série, a tak se ke fámám o natáčení vyjádřil samotný Jeremy Clarkson. Množství fanoušků se totiž zvědavě ptalo, zda bude mít zlomené koleno Richarda Hammonda vliv na druhou sérii The Grand Tour a Jeremy odpověděl jasně, a tedy, že určitě ano.


Obrovským problémem je fakt, že Richard Hammond měl v nejbližších týdnech naplánováno několik natáčení po celé Evropě, při kterých samozřejmě potřeboval řídit auto, a tak za něj musel zaskočit James May, zatímco Jeremy Clarkson sedí v kanceláři od rána do večera a snaží se přepsat všechny potřebné části scénáře tak, aby z nich Richarda bezpečně odstranil v místech, kde se mu jeho zdravotní stav nedovolí objevit. Jeremy do jisté míry Richardovi závidí to, že se o něj ve švýcarské nemocnici starají přitažlivé sestřičky, plní mu každičké přání a ještě mu i na požádání dávají léky, po kterých zapomíná na svou bolest a dostává se do euforických stavů.

Doporučeno
Dojatý Jeremy Clarkson ztratil řeč. Ve speciálním The Grand Tour pěl ódy na československé motorové unikáty Dojatý Jeremy Clarkson ztratil řeč. Ve speciálním The Grand Tour pěl ódy na československé motorové unikáty 21. června 2023 15:00

Naštěstí, Richarda by měli zanedlouho ze Švýcarska pustit domů a už příští týden by se prý měl dostavit do kanceláře The Grand Tour, kde ho Jeremy bude očekávat, protože sekretářky odešly na dovolené a nyní nemá kdo vyměnit náplň v tiskárně a roztřídit předměty ve skladu . Podle Jeremyho jde o aktivity, které Richard nebude mít problém provádět i na jedné noze. Druhá sezóna The Grand Tour se tedy Richardově havárii bude muset výrazněji přizpůsobit a v některých natáčeních ho nahradí jeho kolegové. Humor však Richarda neopouští, a tak si ho možná užijeme více mimo auta, což koneckonců nemusí být až tak hrozné.


Domů
Sdílet
Diskuse