Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
31. srpna 2017 10:42
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Teprve 20letý Mekhi převzal titul nejkrásnějšího kriminálníka. Rozdílná barva očí mu už přinesla i modelingový kontrakt

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zatčen byl během poloviny roku pětkrát.

Zapomeň na Jeremyho Meekse, titul nejkrásnějšího kriminálníka přebral teprve 20letý Mekhi Alanto Lucky z amerického státu Severní Karolína. Mekhi byl přitom zatčen už v dubnu minulého roku, když si policie všimla, že porušuje maximální povolenou rychlost a ještě i řídí ukradené auto. Tehdy si jeho fotografie z vazby internet nevšiml, ale i kdyby potřeboval získat hromadu dalších, nebylo by to vůbec problematické, protože mladý chlapec skončil v policejních poutech mezi minulým dubnem a prosincem pětkrát. Do vazby putoval i kvůli napadení ženy, vloupání a dvakrát za porušení své podmínky.

Nakonec svého neustálého porušování zákona ani nemusí příliš litovat, neboť právě díky fotce z dubna se dostal na Twitter s názvem Wake Mugshots a odtud to už neměl daleko do nejbližší modelingové agentury. Krátce po zveřejnění fotografie na Twitteru už Mekhi podepisoval svůj první kontrakt s agenturou St Claire's Modeling Agency a pokud to takto bude pokračovat, Jeremy alias originální „Prison Bae“ bude mít zanedlouho obrovskou konkurenci.





Domů
Sdílet
Diskuse