Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
16. října 2017 22:09
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Mladá sestřenice sester Kardashianových vypadá přirozeněji než všechny její příbuzné dohromady. Natalie se v modelingovém průmyslu neztratí

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Natalie se zatím nestala středobodem zájmu médií.

I když se nikdy neobjevila v žádné reality show a svět o ní dlouho prakticky nic bližšího nevěděl, sestry Kardashianovy mají i jednu krásnou sestřenici. Jmenuje se Natalie Zettel, jen nedávno dovršila plnoletosti a klidně by se mohla okamžitě přidat na mola bok po boku s Kylie a Kendall, protože jim svou krásou rozhodně konkuruje.

"What we seek we shall find" -Ralph Waldo Emerson ✨

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

Natalie je dcerou Karen Houghtonové, mladší sestry Kris Jennerové, a v médiích se již mnohokrát objevila i polemika o tom, že se v reality show Keeping Up with the Kardashians nikdy neobjevila kvůli své matce, kterou Kris Jennerová považuje za bláznivou. Karen se odmítla zúčastnit pařížské svatby Kim a Kanyeho, i když jí Kim chtěla zaplatit veškeré náklady, a tak Natalie neměla jinou možnost a zůstat ve stínu své mámy. V poslední době však začala zvyšovat svou aktivitu na sociálních sítích, kde se objevila v modelech svých sestřenic a později přidala i narozeninové přání společně s fotkou, na níž pózuje s Kylie při oslavě jejích 20. narozenin.

Natalie se v minulosti v rozhovoru vyjádřila, že své sestřenice nevnímá jako celosvětové hvězdy, ale pouze jako součást vlastní rodiny. Vyrůstala s nimi odmalička a vždy si nejvíce rozuměla právě s Kylie a Kendall, protože byly v přibližně stejné věkové kategorii. Pokud se jí lidé ptají na to, zda není divné, že je sestřenicí nejznámějších mladých modelek na celém světě, jen klidně odpovídá, že je na zvýšenou pozornost už zvyklá a pravděpodobně jí nebude dělat problém ani v budoucnosti, protože se svou tváří a štíhlým tělem se v modelingovém průmyslu zaručeně neztratí.

"The sun shines not on us but in us."-John Muir #happymonday

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

#❤

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

#

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

But I don't wanna leave

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

PC: @angela3xoxo

Příspěvek sdílel uživatel @nataliezettel,

Domů
Sdílet
Diskuse