Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. října 2017 10:14
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Lidé se zamilovali do upřímných ilustrací o tom, jak vypadá život mámy. Mateřství je nejkrásnější věcí na světě, ale je i mimořádně náročné

Uložit Uložené

Natalie přesně ví, jak vypadá život mámy.

Mateřství je jedním z nejdůležitějších období v životě ženy a je třeba uznat, že s sebou v žádném případě nepřináší pouze pozitivní stránky. Uvědomuje si to i ilustrátorka Nathalie Jomard, která začala své obrázky kreslit díky vlastní osobní zkušenosti s tím, jak výrazně se život ženy změní poté, co se z ní stane máma. Nathalie se ve svých ilustracích nebojí zobrazovat jakékoliv tabu spojené s mateřstvím, takže pokud si člověk myslí, že po porodu nepřijdou obrovské změny na ženském těle, nebo že malé děti velmi rychle pochopí, co od nich máma chce a co zase ne, pak je na velkém omylu.
 
Není pochyb o tom, že mateřství je krásné a naplňující, avšak pokud by ses zeptal každé matky na světě, jestli se pravidelně dostává do situací, ve kterých by se před svými potomky nejraději skryla a na chvíli utekla na druhý konec světa, mnoha negativních reakcí by ses zřejmě nedočkal. Nathalii můžeš zároveň podpořit i na Instagramu, kam neustále přidává nejnovější výtvory a nezabývá se výlučně mateřstvím, takže pokud tě zajímají zejména ženské záležitosti a pohled na svět, u ní si na správné adrese.

Domů
Sdílet
Diskuse