Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
11. listopadu 2017 12:10
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Ani vězení není konečný trest. Když spoluvězni zjistili, proč Craig sedí, vypsali na jeho hlavu odměnu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zabití dvouletého chlapce je příliš i na běžné vězně. Ti se proti Craigovi spojili.

I ti největší zločinci, kteří tráví ve vězení desítky let, mohou mít stále city. Když totiž 28letý Craig Smith nastoupil do doživotního výkonu trestu, jeho spoluvězni samozřejmě vyzvídali, proč se dostal za mříže na tak dlouho v tak mladém věku. Brit jim nerad řekl, že udeřil dvouletého chlapce, jeho nevlastního syna, do břicha tak silně, že spustil vnitřní krvácení, které vyústilo v chlapečkovu smrt. To však přišlo Craigovým spoluvězňům neuvěřitelně brutální –  zničit život chlapci, který ho měl celý teprve před sebou a Craig se stal obětí vězeňské šikany.

Ani vězení není konečný trest. Když spoluvězni zjistili, proč Craig sedí, vypsali na jeho hlavu odměnu
Zdroj: Merseyside Police

V liverpoolské věznici ho začali okrádat a brutální bít. Bezpečně se však nemůže cítit ani v jeho vlastní vězeňské cele, kde nemá spolubydlícího. Když se v ní totiž nenachází, vkrádají se do ní ostatní vězni a Craiga okrádají o některé předměty, které si do cely přinesl z domu. Údery či bitky zažívá téměř na denním pořádku a po vězení koluje i zpráva, že na vrahovu hlavu vypsali jiní vězňové odměnu, i když vedení liverpoolského vězení odmítlo prozradit, o jakou částku jde. Nenávist a hněv vůči vrahovi navíc umocnilo to, že dítě možná šlo zachránit. Craig totiž zavolal sanitku s tvrzením, že se malý Teddy utopil ve vaně, ale lékaři prohlásili, že dítě nejevilo žádné známky utopení a mohlo zemřít jen úmyslným poškozením vnitřních orgánů od jiné osoby.

Ani vězení není konečný trest. Když spoluvězni zjistili, proč Craig sedí, vypsali na jeho hlavu odměnu
Zdroj: pixabay.com
Domů
Sdílet
Diskuse