Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
26. listopadu 2017 5:20
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Charles Manson vydědil celou rodinu a vše zanechal neznámému příteli, se kterým si dopisoval

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Vůdce kultu si pro svoji rodinu připravil ještě jedno překvapení.

Jeden z nejznámějších masových vrahů Charles Manson zemřel ve věku 83 let ještě před týdnem, ale na povrch se postupem času vynořují další zajímavé informace. Do rukou pracovníků portálu TMZ se dostala závěť zesnulého vraha, ve které Manson překvapivě vydědil všechny své příbuzné a nemovitost společně s právy na jeho podobiznu odevzdal do rukou anonymnímu příteli.

Neznámý muž se s Mansonem skamarádil tak, že mu počátkem 90. let napsal téměř 50 dopisů za mříže, jenže vrah dlouho neodpověděl, což se zlomilo až v roce 1997. Nevíme, co muže na Mansonovi tak velmi fascinovalo, ale je jasné, že se oba setkali v roce 2002, když přišel přítel Mansona navštívit do věznice a rovnou společně napsali i překvapivou závěť. Manson se ujistil, že závěť bude právně závazná a platná, protože měl při jeho sepisování i svědka a na Valentýna v roce 2002 ho pak odeslal správci věznice.


Předání práv na vrahovu podobiznu se zřejmě novému majiteli ještě bude hodit, protože právě z Mansonova image bude moci profitovat, když se jednoho dne začne o vrahovi a vůdci kultu natáčet hollywoodský trhák. Ba co víc, Manson v závěti zmínil, že v životě napsal až 100 různých skladeb, přičemž jednou z nich byla i píseň Never Learn Not to Love od Beach Boys. 

Díky svému kroku tak masový vrah vydědil své dvě známé děti, všechny bývalé manželky i ostatní kamarády, a v posledním společném rozhovoru s neznámým dědicem 21. října tohoto roku mu prozradil i přání o tom, jak by mělo být naloženo s jeho tělem po smrti. Přání však dosud nebyla splněna, protože i týden po smrti leží jeho tělo v márnici státu Kalifornie, a pokud se k němu nikdo nepřihlásí do 10 dnů, tělo bude státem posláno do krematoria.

Domů
Sdílet
Diskuse