Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
14. prosince 2017 12:59
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

George Clooney daroval 14 kamarádům po 1 milionu za to, že mu pomohli uspět v Hollywoodu

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Světoznámý herec si mohl dovolit i tento speciální dárek.

Herec George Clooney nikdy nezapomněl na kamarády, kteří stáli po jeho boku v časech, kdy neměl žádné peníze a musel přespávat na jejich pohovkách. Jedním z jeho dobrých kamarádů je i Rande Gerber, manžel Cindy Crawford, který si nedávno zavzpomínal na to, co si pro své přátele George připravil před čtyřmi lety. Clooney si 14 kamarádů zavolal 27. září 2013 na večeři do svého domu, ale žádný z nich nečekal, že po příchodu ke stolu na židlích najdou záhadné kufříky plné peněz. Po krátkém proslovu zjistili, že George se jim chtěl odvděčit za všechno, co pro něj za ty roky před úspěchem v Hollywoodu udělali, a tak každému položil do kufříku 1 milion dolarů. Za každého navíc zaplatil i daň, takže měli milion dolarů bez jakékoliv dodatečné odpovědnosti.

Rande nemohl uvěřit vlastním očím a dokonce nejdříve peníze od svého hereckého kamaráda odmítl přijmout, protože on sám je úspěšný podnikatel, ale George si ho vzal bokem a pak prohlásil, že pokud peníze nepřijme Rande, pak je nedostane nikdo. Milion v 20dolarových bankovkách proto dostali nejen úspěšní kamarádi jako Rande, ale i kamarádi, kteří se postupem času dostali do horší situace. Umožnil jim tak splatit hypotéky a potěšit své rodiny, avšak bohatší přátelé jako Rande celý milion přispěli na charitu, protože ho opravdu nepotřebovali. George se dokonce o rok později po svém štědrém gestu oženil, takže se mu dobrý skutek opravdu vrátil.


Domů
Sdílet
Diskuse