Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. ledna 2018 21:11
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Mike Tyson si otevře marihuanovou farmu. Legendární boxer bude konopí pěstovat nedaleko Los Angeles

ZAJÍMAVOSTI MARIHUANA MIKE TYSON
Uložit Uložené

Legalizace konopí v Kalifornii přináší úplně nové možnosti.

Co se týče marihuanové politiky, Kalifornie je momentálně jedním z nejliberálnějších států na světě. Kouzelnou zelenou rostlinku je dnes již možné užívat k rekreačním účelům. Kromě spotřebitelů marihuany však změna v zákoně vytváří i pořádně množství příležitostí pro pěstitele a výrobce marihuany.

Zákon totiž polevil i z jejich pohledu. V pěstování marihuany však nyní spatřil jednoznačnou příležitost i jeden z nejlegendárnějších světových sportovců. Bývalý profesionální boxer Mike Tyson se se svým obchodním partnerem Robertem Hickmanem rozhodl zainvestovat slušnou sumičku peněz do proměny čtyřiceti akrů půdy.

Vše se bude dít v kalifornském městečku California City ležícím v Mohavské poušti. Nově chce investorské duo vybudovat „oázu“, jejíž součástí se stane i soukromý amfiteátr, chatová či kempingová oblast nebo pravidelný program školení pro pěstitele. Výroky později doplnila starostka Jennifer Woodová, která kromě poděkování utrousila i to, že boxer bude primárně snažit směřovat drogu zdravotním a výzkumným směrem než ji využívat pro rekreační účely.

Mike Tyson si otevře marihuanovou farmu. Legendární boxer bude konopí pěstovat nedaleko Los Angeles
Zdroj: Eduardo Merille
Domů
Sdílet
Diskuse