Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
13. února 2018 12:59
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Vyhladovělí vesničané ulovili gigantickou krajtu a upekli ji nad ohněm. Nést ji museli čtyři muži

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Obrovská samice byla nalezena přímo při páření.

Spousta z nás by si to zřejmě do úst nevložila, ale pro jiné jde o skutečnou lahůdku. Více než šestimetrová samice krajty a výrazně menší samec se stali obětí vesničanů na ostrově Borneo. Hadí dvojice byla právě uprostřed páření, když jejich skrýš, dutý spadlý strom, objevilo několik mužů. Ti byli právě na lovu ve snaze zajistit potravu pro hladovou vesnici plnou chudých lidí, když je přilákaly zvláštní zvuky vycházející ze stromu.

Tiny male python and the massive 20ft female he was mating with are killed by hungry villagers and chopped up to be cooked in a STIR FRY

Na rozevření stromu museli použít pilu, ale nakonec objevili gigantické plazy. Muži vytáhli nebezpečné hady z kmene a naložili na náklaďák, kde byli zastřeleni. Dohromady téměř deset metrů hadího těla okamžitě putovalo do hladových úst. Místní obyvatelé hada připravují s rýží a opraženého na pánvích. Zatímco pro běžného Evropana by bylo setkání s podobným monstrem děsivým zážitkem, při kterém by mohl klidně přijít o život, Malajci se z nálezu více než radovali. Krajty totiž zasytí celou vesnici na dlouhé dny.

Tiny male python and the massive 20ft female he was mating with are killed by hungry villagers and chopped up to be cooked in a STIR FRY

Domů
Sdílet
Diskuse