Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. února 2018 20:31
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Pokud Rusové nepůjdou volit, skončí v bytě plném gayů. Odporný volební spot je má donutit hlasovat za svého prezidenta

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zvrácený volební spot ohromil Rusko i svět.

Za nejbizarnější reklamu tohoto roku by rozhodně získalo hlavní cenu Rusko. Co všechno se může stát, když nepůjdeš volit? Nuže, podle reklamy tvá neúčast automaticky znamená kataklyzma. V tříminutovém spotu účinkuje obyčejný Rus ve středním věku dělající si legraci ze své manželky, která si dala budík na devátou hodinu ráno. Další den jsou totiž prezidentské volby, a protože vládne v Rusku prezidentský systém (v Česku máme parlamentní), veškerá vládní moc je koncentrovaná v jeho rukou.

Poté, co se Rus manželce vysměje, usne a skončí v „příšerné“ noční můře. Sen ukazuje, jak by vypadalo Rusko bez jeho účasti. U dveří mu zazvoní vojáci tvrdící, že rukovací povinnost byla prodloužena až do šedesátky. V jeho bytě byly navíc ubytováni homosexuálové, vedle jednoho se dokonce vzbudí v posteli. Každá domácnost se o ně totiž musí starat. Další katastrofické scénáře však nejsou natolik podstatné, ale samotná část s homosexuály svět mimořádně pobouřila.

„Bavit se můžeme na komkoli. Na Hitlerovi i gayích. Ale tvrdit, že LGBT lidé jsou hrozbou v již tak homofobní zemi, není vtipné,“ reagovala kandidátka Xénia Sobčák, která se ve volbách postaví současnému prezidentovi Putinovi. Podle dohadů má právě on stát za zvráceným spotem, i když se k tomu jeho administrativa pochopitelně nemůže přiznat. Video je samozřejmě rusky, ale zachrání tě titulky.

Domů
Sdílet
Diskuse