Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. července 2018 14:53
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Roztomilý pes zachránil svého páníčka před chřestýšem. Při tvrdém boji si vážně poranil obličej

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Zlatý retrívr Todd projevil obrovské množství obětavosti.

Není pochyb o tom, že nejlepším přítelem člověka je pes. Tato obětavá zvířata nám to dokazují na každém kroku, když nás zahrnují nekonečnou láskou. Nejvíce se o tom však přesvědčila Američanka Paula Godwin z Arizony, kterou na procházce s jejím zlatým retrívrem Toddem vyrušil agresivní chřestýš, na nějž žena omylem téměř šlápla. Pro Paulu by situace mohla dopadnout opravdu nedobře, protože se nic netušící chřestýš probudil a na dívku se vrhl. Američtí chřestýši jsou pořádně nebezpeční a ze všech hadů jde o ty, kteří každoročně zabijí největší počet lidí.

Tehdy však nastala scéna jako z akčního filmu, protože se retrívr Todd rozhodl obětovat a před zuby chřestýše nebojácně skočil. Díky tomu Paula vyvázla bez poranění, ale pejsek tak dobře nedopadl. Právě naopak, Todd skončil s vážnými poraněními na tváři a samozřejmě se nevyhnul ani návštěvě veterináře. Naštěstí pejska čeká plné zotavení. Internet si už Todda stihl opravdu zamilovat a hromadami úžasných komentářů dokazuje, že retrívr je skutečným psím hrdinou.

Domů
Sdílet
Diskuse