Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. listopadu 2018 13:02
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Jägermeister odkrývá tajemství úspěchu zkušených lovců. Co formovalo umělce, sportovce nebo byznysmeny na začátku milénia?

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Začátek milénia vyprodukoval mnoho úspěšných lidí, kteří jsou dnes ve svých oborech legendami. Jaké zlomové momenty je nakoply?

Zamyslel ses někdy nad tím, čemu můžeš vděčit za to, kde jsi? Většina z nás přistupuje k životu impulzivně a pocitově, vždy je však na místě vrátit se ke kořenům a popřemýšlet nad zásadními momenty života. Právě ty z nás dělají to, čím jsme, a pokud se k nim dokážeme vrátit a kriticky je vyhodnotit, možná nám pomohou v dalším rozhodování.

I proto přišel Jägermeister se skvělou kampaní, kde hraje hlavní roli začátek aktuálního tisíciletí, konkrétně roky 2000–2009. Postupně nám představuje příběhy devíti lovců, kteří vyprávějí o zásadních momentech svých sportovních, uměleckých či obchodních kariér.

„Nultá léta vnímáme jako zlomová. Na české i světové scéně se zrodilo nespočet skvělých počinů a věcí, které formovaly dnešní svět. Oslovili jsme umělce a sportovce, kteří byli v těchto letech čerstvě dospělí a dnes jsou z nich zkušení lovci, kteří si jdou za svým a zároveň tvoří velmi výraznou cílovou skupinu pro značku Jägermeister. Líbí se nám jejich filosofie i jejich životní příběhy, které mohou inspirovat dnešní právě dospělou generaci,“ vysvětluje Pavlína Valko, brand manažerka značky pro český a slovenský trh.

Celou kampaní nás provází legenda české graffiti scény 2MAD. Tento meister postupně zpovídá další domácí ikony, přičemž má vždy v ruce fix a skicák. Dozvídáme se o odrazových můstcích kapacit jako snowboardistky Karolíny Salavcové, držitelky prestižní ceny Czech Press Photo Alžběty Jungrové, organizátora Hip Hop Kempu Affra či promotéra tanečního festivalu The Legits Blast MG.

Tento vizuálně i obsahově atraktivní projekt běží již několik dní na Jägermeister YouTube kanálu, kde aktuálně najdeš dvě třetiny všech videí. Zbytek bude mít premiéru 3. prosince a my tě určitě budeme včas informovat.

V závěru kampaně nás ještě čeká vyvrcholení v podání 2MADa, který vzdá hold všem devíti lovcům ve velkém stylu. Nepřestávejte lovit inspiraci u úspěšných lidí, kteří už na umělecké, sportovní či obchodní scéně dávno vybudovali svá jména a zastřešili je mnoha úspěšnými projekty.

Domů
Sdílet
Diskuse