Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
12. prosince 2018 11:00
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Šestnáctiletý panic vyhrál lístek na sexuální ostrov plný prostitutek a neomezených drog

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Životní paradox dopřál výhru Brianovi.

Organizátoři známého akce Sex Island, kde si tento rok až 50 mužů splní všechny své sexuální i drogové sny, nabídli v rámci prodeje lístků možnost vyhrát zlatý lístek pro jednoho šťastlivce. V praxi to znamenalo, že šťastlivec nebude muset zaplatit 4 500 dolarů za běžný lístek, ale celý zájezd získá zcela bezplatně.

Na 50 mužů bude na ostrově přítomno až 100 prostitutek, v roce 2018 do programu zároveň přibudou i zajímavé erotické aktivity jako golf či tennis, které se samozřejmě neobejdou bez nahoty.


Život je nevyzpytatelný, a tak se vítězem zlatého lístku stal 16letý panic z New Yorku. Brian se přitom do soutěže přidal, aniž by o tom informoval své rodiče, protože nebyl plnoletý. Půjčil si otcovu kartu a nakonec se mohl radovat, protože mu domů přišla zpráva, že je třeba se sbalit a připravit na výlet.

Doma se však objevily první problémy. Brian se musel přiznat rodičům, protože nemohl odletět bez povolení. Oba rodiče byli nejprve proti nápadu, jenže otec si pak sedl za počítač a začal si o Sex Islandu číst. Povolení mu podepsal.

Zjistil, o co jde, že jsou prostitutky otestovány na pohlavní nemoci, a nakonec názor změnil. Hned chtěl jet s ním, ale pravidla mu to samozřejmě nedovolují. Na druhé straně, odkdy matce oznámil výhru v soutěži, odmítá se s ním bavit.

Otec mu stihl už také vysvětlit, jak je třeba se zachovat při prvním sexu. Samotný Brian nemůže být šťastnější, chlubí se, že mu závidí všichni kamarádi a on se nemůže dočkat, až přijde o své panictví.

Domů
Sdílet
Diskuse