Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
22. prosince 2018 9:15
Čas čtení 0:00
Matúš Majer

Valentýn můžeš prožít v Bradavicích. Zamilovaným fanouškům Harryho Pottera tu nalijí máslový ležák či elixír lásky

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Za pěkný zážitek si však pořádně zaplatíš.

Do studií Warner Bros. se vydávají lidé každý den, aby zažili neopakovatelnou atmosféru jejich oblíbených filmů, které jsou často důležitou součástí dětství. Tentokrát však nejde jen o obyčejnou procházku magickým světem Harryho Pottera.

Warner Bros. Studio Tour London totiž u příležitosti blížícího se Valentýna otevřelo možnost strávit svátek zamilovaných přímo v Bradavicích. Mezi 14. a 16. únorem mohou zamilované dvojice zažít kouzelnou valentýnskou večeři v ikonický prostorách kouzelnické školy, přičemž nebudou chybět ani klasiky jako máslový ležák či elixír lásky.

Valentín môžeš prežiť v Rokforte! Zaľúbeným fanúšikom Harryho Pottera tu nalejú ďatelinové pivo či elixír lásky
Valentín môžeš prežiť v Rokforte! Zaľúbeným fanúšikom Harryho Pottera tu nalejú ďatelinové pivo či elixír lásky Zdroj: pottermore

Večeře pro dva v kouzelnickém světě však vůbec není levným zážitkem a Warner Bros. si za ni žádá 495 liber, tedy kolem 14 tisíc korun. Za cestu do školy kouzel si tak pořádně připlatíš. To však lidi vůbec neodrazuje od toho, aby se event každoročně beznadějně nevyprodal už v prvních dnech.

Domů
Sdílet
Diskuse