Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
3. března 2019 12:28
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Někdo si do opuštěného domu objednal pizzu a zabil tam kurýra, který ji přivezl

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Ve Filadelfii řádí zvláštní zločinec.

Ve Filadelfii narazili policisté na nebezpečnou sérii loupežných přepadení a nově už i vraždu. Policisté zasahovali v západní části města, kde byl incident nahlášen, a po příchodu na scénu tam našli už jen postřeleného Bobbyho Jenkinse.

Američan několik týdnů pracoval jako poslíček pro místní pizzerii a oblíbenou pochoutku doručoval po celém městě. Naneštěstí, poslední objednávka se mu stala osudnou.

Jak informovali policisté, Jenkins přijal objednávku minulý týden kolem sedmé večer, sedl do auta a jel pizzu doručit. Když přijel na místo, našel pouze opuštěný dům, odkud vyšel neznámý pachatel a střelil poslíčka do hrudi. Záchranáři ho po příchodu okamžitě převezli do nemocnice, ale lékaři už mohli pouze konstatovat smrtelné zranění.


Muži zákona po obhlídce a prověření domu zjistili, že je nemovitost delší dobu prázdná bez trvalých obyvatel a na zadní straně domu objevili stopy po násilném vniknutí. Momentálně se obávají, že půjde o sériového vraha, který se takovými ohavným činy plánuje bavit.

Svědčí o tom zatím jen podezřelá loupež ze dne 17. února. Styl loupeže se shodoval, protože kurýr byl přivolán do prázdného domu, kde ho okradli, policisté tam našli stopy násilného vniknutí ze zadní strany nemovitosti, ale poslíčkovi se naštěstí nic nestalo.

Smysl nedává ani teorie o touze po penězích, protože doručovatelé pizzy u sebe mají většinou méně než 100 dolarů.

Domů
Sdílet
Diskuse