Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
9. března 2019 9:40
Čas čtení 0:00
Viktor Kniš

Pornhub zveřejnil, jaké kategorie vyhledávaly ženy během MDŽ nejvíc

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Nejrozšířenější platforma pro sledování porna zveřejnila další zajímavou statistiku, která se tentokrát týká Mezinárodního dne žen.

Pornhub s radostí rozšiřuje povědomí o své existenci zveřejňováním různých statistik, které se týkají návyků celého světa při sledování porna. Obzvláště zajímavé jsou v případě, kdy se vážou na konkrétní události, protože dokáží trefně reflektovat, jak se vkus na jednotlivé kategorie mění.

Včera svět oslavoval Mezinárodní den žen, a i když platí, že bychom si jich měli vážit každý den, aspoň jsme měli ideální příležitost uvědomit si to. Ať už je to rodina nebo přítelkyně, něžnému pohlaví patří velký dík za všechno, co pro muže dělají. Ne všichni však měli možnost jim během 8. března poděkovat osobně, na což teď vtipně reaguje právě Pornhub.

Přichází s infografiky, resp. mapou světa, na níž znázorňuje, jaké kategorie během MDŽ vyhledávaly ženy na stránce nejvíce. Asi nikoho tedy nepřekvapí, že choutky něžnějšího pohlaví ovládla sekce „lesbian“. Podobně to dopadlo i v Evropě, ale zbytek planety je už o něco rozmanitější.

PornHub zverejnil, aké kategórie vyhľadávalo nežné pohlavie počas MDŽ najviac
PornHub zverejnil, aké kategórie vyhľadávalo nežné pohlavie počas MDŽ najviac Zdroj: pornhub.com/insights
Domů
Sdílet
Diskuse