Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
30. dubna 2019 21:25
Čas čtení 0:00
Adam Novosad

Dva teenageři zmlátili postiženého muže a bitku si natáčeli na mobil. Policisté už rozjeli stíhání

ZAJÍMAVOSTI ŠIKANA
Uložit Uložené

Šokující případ už policisté vyšetřují.

Policejní práce nekončí pouze na ulicích. Muži zákona musí pravidelně monitorovat sociální sítě, protože na internetu se v dnešní době šíří informace bleskovou rychlostí.

Doporučeno
Na Slovensku vyskakovali migranti z kamionu. Virální video okamžitě začala řešit policie Na Slovensku vyskakovali migranti z kamionu. Virální video okamžitě začala řešit policie 29. dubna 2019 14:53

Už včera jsme se o tom mohli přesvědčit, když v Prešově vyskakovali z kamionu tři migranti, avšak dnes slovenští policisté po několika dnech sdíleli na své facebookové stránce šokující video šikany.

Na videu měla 17letá dívka se svým kamarádem mlátit údajně mentálně znevýhodněnou osobu, která se nemohla bránit. Mezitím, co lidé hromadně posílali videa zachycující bitku, se policisté pustili do vyšetřování. Mladík, jehož teenageři napadli, se dnes podle televize Markíza bojí vyjít z domu. Napadnout ho přitom měli u fotbalového hřiště.

Úspěšně se jim podařilo identifikovat osoby na záběrech a získali i důkazy, takže už rozjeli trestní stíhání. Osobám hrozí potrestání za trestný čin výtržnictví.

Domů
Sdílet
Diskuse