Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
25. listopadu 2019 14:34
Čas čtení 0:00
Alexandra Murajdová

Ruské letadlo muselo nouzově přistát, pilot zřejmě dostal v kokpitu infarkt. Nepodařilo se ho zachránit

NEWS
Uložit Uložené

Letadlo po nouzovém přistání v cestě pokračovalo s jiným kopilotem.

Letadlo ruské největší letecké společnosti Aeroflot letící z Moskvy muselo nouzově přistát. Daily Star informuje, že jedna žena z pasažérů řekla: „Letuška běžela přes celé letadlo a ptala se, jestli je v letadle nějaký doktor. Řekla, že někomu z posádky je špatně.“ Dodává, že pár minut poté jim oznámili, že budou nouzově přistávat.


Ruské lietadlo muselo núdzovo pristáť, pilot dostal v kokpite infarkt. Nepodarilo sa ho zachrániť
Ruské lietadlo muselo núdzovo pristáť, pilot dostal v kokpite infarkt. Nepodarilo sa ho zachrániť Zdroj: wikimedia commons

Letadlo letělo do města Anapa na pobřeží Černého moře, což je populární destinace. Na palubě bylo tedy množství turistů. Letadlo bylo ve výšce 10 kilometrů, když začal kapitán hledat místo pro nouzové přistání.

Doporučeno
Letadlo nemohlo vzlétnout, roj včel bránil pilotům ve výhledu. Pomohlo až vodní dělo Letadlo nemohlo vzlétnout, roj včel bránil pilotům ve výhledu. Pomohlo až vodní dělo 17. září 2019 22:24

Po přistání museli 49letého pilota prohlásit za mrtvého, i přes snahu lékařů. Mluvčí letecké společnosti se k situaci vyjádřil takto: „Bohužel nebylo možné ho zachránit. Zemřel v ambulanci. Přejeme soustrast rodině a přátelům.“ Místní média o incidentu ihned informovala, říkají, že pravděpodobně šlo o infarkt nebo trombózu.

Domů
Sdílet
Diskuse