Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Sobota 22. 5. 2021
11:28
V Polsku přibývá až o 40 procent více případů rakoviny než za minulý rok: Systém se rozsype jako domeček z karet, varují lékaři.
10:45
VIDEO: Slovák uháněl po dálnici rychlostí 248 km/h. Hrál si na Schumachera, vtipkuje policie.VIDEO: Slovák uháněl po dálnici rychlostí 248 km/h. Hrál si na Schumachera, vtipkuje policie.
10:00
Uznávají Hitlera a nevěří na miliony zavražděných Židů. Nacisté z druhé světové války v dokumentu obhajují svou minulost.Uznávají Hitlera a nevěří na miliony zavražděných Židů. Nacisté z druhé světové války v dokumentu obhajují svou minulost.
9:26
Elektrickou X6 od Škody zachytili ještě před premiérou. Takto bude vypadat stylovější Enyaq.Elektrickou X6 od Škody zachytili ještě před premiérou. Takto bude vypadat stylovější Enyaq.
Pátek 21. 5. 2021
18:08
Druhá série Too Hot to Handle má datum premiéry. Získá 10 soutěžících 100 tisíc dolarů, nebo nevydrží nemít sex?Druhá série Too Hot to Handle má datum premiéry. Získá 10 soutěžících 100 tisíc dolarů, nebo nevydrží nemít sex?
17:28
Češi prohráli s Ruskem 3:4. Rusové je ani jednou nepustili do vedení.Češi prohráli s Ruskem 3:4. Rusové je ani jednou nepustili do vedení.
17:11
Princ Harry přiznal, že po smrti Diany bral drogy a zoufale se opíjel. Královská rodina mu s Meghan odmítala dovolit odejít.Princ Harry přiznal, že po smrti Diany bral drogy a zoufale se opíjel. Královská rodina mu s Meghan odmítala dovolit odejít.
15:20
Nad Arenbergerem se stahují mračna. Zeman prý tlačí na Babiše a požaduje jeho odchod.Nad Arenbergerem se stahují mračna. Zeman prý tlačí na Babiše a požaduje jeho odchod.
14:15
Twenty One Pilots začínají novou éru. Album Scaled and Icy příští rok zazní i na festivalu Colours of Ostrava.Twenty One Pilots začínají novou éru. Album Scaled and Icy příští rok zazní i na festivalu Colours of Ostrava.
12:02
Jake Paul si chce podat Tekashiho. „Jsi na steroidech jako mrtvý člen tvé ochranky,“ odpovídá duhový raper.Jake Paul si chce podat Tekashiho.„Jsi na steroidech jako mrtvý člen tvé ochranky,“ odpovídá duhový raper.
11:35
Zakladatel Seznamu napsal, že část populace je ukrutně hloupá. „Esence povýšeného elitářství,“ pustil se do něj Zahradil.Zakladatel Seznamu napsal, že část populace je ukrutně hloupá.„Esence povýšeného elitářství,“ pustil se do něj Zahradil.