Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2021 12:08
Čas čtení 1:11
Adam Novosad

Lady Gaga: Jako 19letou mě znásilnil producent, který mě pak těhotnou vyhodil na rohu ulice

Lady Gaga: Jako 19letou mě znásilnil producent, který mě pak těhotnou vyhodil na rohu ulice
Zdroj: Emma McIntyre/Getty Images
NEWS LADY GAGA
Uložit Uložené

V nové show se Lady Gaga upřímně rozpovídala o svých traumatických zážitcích ze začátků kariéry.

Lady Gaga v nové show The Me You Can’t See na streamovací službě Apple TV zavzpomínala na začátky své kariéry. V pořadu popsala, jak ji hudební producent znásilnil, když jí bylo 19 let, měsíce ji týral a nakonec ji těhotnou vyhodil z auta na rohu ulice a odjel, informuje The Independent.

Za novou show stojí princ Harry a Oprah Winfrey, kteří chtějí v The Me You Can’t See přinášet veřejnosti příběhy známých tváří, jak je dosud neměli šanci vidět. Show má sloužit jako osvěta v oblasti mentálního zdraví, protože podle jejích tvůrců se v současnosti psychologické problémy konečně dostávají do popředí. Nezažívá je ovšem jen běžná veřejnost, ale i známé osobnosti.

Doporučeno
Alkohol a slzy. Ariana Grande a Lady Gaga hledají útěchu a věří, že se jejich partnerské vztahy zlepší Alkohol a slzy. Ariana Grande a Lady Gaga hledají útěchu a věří, že se jejich partnerské vztahy zlepší 22. května 2020 11:10
Domů
Sdílet
Diskuse