Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
21. května 2021 17:02
Čas čtení 0:28
Viktor Kniš

VIDEO: Slovák uháněl po dálnici rychlostí 248 km/h. Hrál si na Schumachera, vtipkuje policie

VIDEO: Slovák uháněl po dálnici rychlostí 248 km/h. Hrál si na Schumachera, vtipkuje policie
Zdroj: TASR/Lukáš Grinaj
NEWS
Uložit Uložené

Policie muže dostihla a udělila mu nejvyšší možnou pokutu.

Policie SR si na Facebooku utahuje z muže, který po dálnici uháněl extrémně vysokou rychlostí. Vtipkují, že jde o slovenskou verzi legendárního závodníka Formule 1 Michaela Schumachera. Policie k videu ze slovenské dálnice přidala i zvuk z monopostu.

Se silničním pirátem si poradili velmi rychle díky policejní pumě, která přestupek 46letého řidiče zdokumentovala. „Muž překročil maximální povolenou rychlost při jízdě po dálnici D1 směrem od Levoče na Poprad. Místy jel rychlostí až neuvěřitelných 248 km/h,“ upozornila policie na sociální síti.

Doporučeno
KVÍZ: Poznej české politiky podle jejich fotek z mládí KVÍZ: Poznej české politiky podle jejich fotek z mládí 21. května 2021 12:34


Provinilce policie dopadla a vyřešila na místě maximální možnou pokutou ve výši 800 eur.

Komentující na Facebooku policii vyčítali, že silničního piráta nezastavila okamžitě, ale počkala, než zrychlí na rekordní rychlost. Stejně tak považují za nepřiměřenou i pokutu, která by podle nich měla být vyšší.

 

Domů
Sdílet
Diskuse