Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Neděle 24. 5. 2020
13:51
NASA hledá dobrovolníky. Nikam nepoletí, ale na 8 měsíců je zavřou v ruské laboratoři. Mají zažít simulované podmínky, jaké bude muset lidská psychika zvládnout při letu na Měsíc nebo Mars.NASA hledá dobrovolníky. Nikam nepoletí, ale na 8 měsíců je zavřou v ruské laboratoři. Mají zažít simulované podmínky, jaké bude muset lidská psychika zvládnout při letu na Měsíc nebo Mars.
11:27
Středeční historický start rakety SpaceX s lidskou posádkou může ohrozit počasí. Šance na dobré podmínky je v současné době pouze 40 %.Středeční historický start rakety SpaceX s lidskou posádkou může ohrozit počasí. Šance na dobré podmínky je v současné době pouze 40 %.
7:55
Z nebe se zřítila snad největší kroupa na světě. Kus ledu o velikosti bowlingové koule zanechal ve střeše díru.Z nebe se zřítila snad největší kroupa na světě. Kus ledu o velikosti bowlingové koule zanechal ve střeše díru.
Sobota 23. 5. 2020
20:12
Španělé chtějí pro turisty otevřít hranice už v červenci. Za pár týdnů by se měla začít hrát fotbalová La Liga.Španělé chtějí pro turisty otevřít hranice už v červenci. Za pár týdnů by se měla začít hrát fotbalová La Liga.
17:34
Letní dovolená v Chorvatsku je realitou. Tamní vláda otevře hranice pro cestující z Česka už 29. května.Letní dovolená v Chorvatsku je realitou. Tamní vláda otevře hranice pro cestující z Česka už 29. května.
15:04
V USA se narodilo kotě, které má 2 tváře. Unikátní zvíře dokáže jedněmi ústy jíst a současně druhými mňoukat.V USA se narodilo kotě, které má 2 tváře. Unikátní zvíře dokáže jedněmi ústy jíst a současně druhými mňoukat.
13:05
Mezi obcemi uháněl rychlostí 214 km/h. Řídil Fabii, se kterou není možné takové rychlosti dosáhnout.Mezi obcemi uháněl rychlostí 214 km/h. Řídil Fabii, se kterou není možné takové rychlosti dosáhnout.
11:25
10:28
Vědci zjišťovali, proč rostou mužům vousy. Skutečný důvod tě asi překvapí.Vědci zjišťovali, proč rostou mužům vousy. Skutečný důvod tě asi překvapí.
8:45