Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
24. května 2020 8:35
Čas čtení 0:58
Daniel Mikolášik

Ibrahimović byl v ulicích provětrat své luxusní Ferrari za 44 milionů korun. Čekala ho mastná pokuta

SPORT FERRARI
Uložit Uložené

Útočník AC Milán si tento roadster koupil ke svým 38. narozeninám.

Švédský fotbalista Zlatan Ibrahimović je dobře známý nejen díky svým fotbalovým kvalitám, ale také díky bizarnímu vystupování či zálibě na sebe poutat co nejvíce pozornosti. To se mu rozhodně daří i během pandemie.

Útočník s unikátním akrobatickým zakončování aktuálně hrající za italský klub AC Milán si zkracuje dny po svém. Jelikož je italská fotbalová liga Serie A už nějaký ten pátek kvůli koronaviru pozastavena, Ibrahimović si musel najít jinou kratochvíli.

Doporučeno
Mezi obcemi uháněl rychlostí 214 km/h. Řídil Fabii, se kterou není možné takové rychlosti dosáhnout Mezi obcemi uháněl rychlostí 214 km/h. Řídil Fabii, se kterou není možné takové rychlosti dosáhnout 23. května 2020 10:25

Jak informuje magazín GQ, fotbalista si nedávno koupil velmi limitovaný roadster od luxusní značky Ferrari, ve kterém se v těchto dnech vozil v rušných ulicích hlavního města Švédska. Konkrétně jde o model Monza SP2, který dokáže z 0 na 100 vytáhnout za 2,9 sekundy a jeho maximální rychlost je více než 300 km/h.

Domů
Sdílet
Diskuse