Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 9. 6. 2020
12:57
Dnes bude soukromý pohřeb George Floyda. Takto se s ním v pondělí loučila veřejnost.Dnes bude soukromý pohřeb George Floyda. Takto se s ním v pondělí loučila veřejnost.
11:07
Čeští politici navštíví Tchaj-wan. V srpnu pojede Vystrčil, v říjnu Drahoš.Čeští politici navštíví Tchaj-wan. V srpnu pojede Vystrčil, v říjnu Drahoš.
8:15
Hotel není vhodný pro lidi nad 130 kilogramů, upozorňuje majitelka. Žaloval ji host, pod kterým se rozbila postel.Hotel není vhodný pro lidi nad 130 kilogramů, upozorňuje majitelka. Žaloval ji host, pod kterým se rozbila postel.
7:45
Jiří Procházka bude bojovat na UFC ostrově. Zná už datum zápasu i jméno soupeře.Jiří Procházka bude bojovat na UFC ostrově. Zná už datum zápasu i jméno soupeře.
Pondělí 8. 6. 2020
17:07
Nový Zéland porazil koronavirus. V zemi není žádný pacient s onemocněním covid-19.Nový Zéland porazil koronavirus. V zemi není žádný pacient s onemocněním covid-19.
16:32
Lovecraft Country odhaluje nový trailer. Připrav se na mysteriózní sci-fi seriál roku od HBO.Lovecraft Country odhaluje nový trailer. Připrav se na mysteriózní sci-fi seriál roku od HBO.
15:14
Nejvyšší pes na světě dosáhl nový rekord, je zároveň nejstarší svého druhu.Nejvyšší pes na světě dosáhl nový rekord, je zároveň nejstarší svého druhu.