Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
9. června 2020 12:00
Čas čtení 0:57
Vojtěch Vanda

Muž byl řidičem trolejbusu v Brně vyzván, aby si nasadil roušku. Ten mu za to prokopl dveře

NEWS BRNO
Uložit Uložené

Těžkou směnu měl za sebou řidič autobusu v brněnských Vinohradech.

Dodržování nařízení proti koronaviru začíná některým lidem dělat problémy. Příkladem může být nedělení chování opilého muže, který nastupoval do linkového trolejbusu v Brně-Vinohradech. Místo toho, aby po nastoupení do vozu uposlechl vyzvání řidiče a nasadil si roušku jako každý cestující, za „odměnu“ mu prokopl skleněnou výplň dveří.

Doporučeno
Čeští politici navštíví Tchaj-wan. V srpnu pojede Vystrčil, v říjnu Drahoš Čeští politici navštíví Tchaj-wan. V srpnu pojede Vystrčil, v říjnu Drahoš 9. června 2020 11:07

Těžkou nedělní službu měl řidič a cestující jednoho linkového trolejbusu, který projížděl brněnskou čtvrtí Vinohrady. Do něj totiž nastoupil muž bez roušky. Na výzvu od řidiče, že do vozu mohou vstoupit pouze lidé, kteří mají zakryty ústa a nos, reagoval agresivním chováním a nadávkami. Mezitím vystoupil a chtěl se k řidiči dostat předními dveřmi.

Domů
Sdílet
Diskuse