Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2020 12:32
Čas čtení 0:47
Dominik Vetrák

Donnie Yen je obézní čínský policista, který v komedii Enter the Fat Dragon bojuje s kung-fu podsvětím

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Snímek se na internet dostane již v červenci.

Snímek od Well Go USA je remakem stejnojmenného filmu z roku 1978. V nové verzi Enter the Fat Dragon poznáme detektiva jménem Fallon Zhu (Donnie Yen). Během své kariéry se mu život obrátí naruby, přijde o ženu a z fit kung-fu mistra se stane obézním policistou.

Na žádost svého bývalého kolegy a kamaráda si vezme na starost tajuplný případ vraždy. Během jejího vyšetřování bude mít možnost získat zpět svou zašlou slávu, čest, ale i manželku.

Doporučeno
10 nejlepších hollywoodských komedií 21. století 10 nejlepších hollywoodských komedií 21. století 7. června 2020 15:36

Trailer na snímek neobsahuje téměř žádný dialog či monolog, je jen směsí rychlých prostřihů a záběrů na postavy, které se mezi sebou perou. V centru dění je postava Donnieho Yena, která chce dopadnout zločince. Enter the Fat Dragon je označováno jako komedie, ale během traileru si nevšimneš ničeho vtipného. Snad se z toho nevyklube podprůměrná nevtipná komedie s akcí připomínající béčkové akční filmy z minulého století.

Domů
Sdílet
Diskuse