Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
8. června 2020 20:22
Čas čtení 1:32
Dominik Vetrák

První hry pro PlayStation 5 uvidíme už ve čtvrtek večer! Ukáže nám Sony i design konzole?

TECH
Uložit Uložené

PlayStation 5 odprezentuje své exkluzivní hry už za pár dní.

Celý herní svět v současnosti sleduje kalendář. V pátek v 09:01 se totiž dočkáme recenzí pro The Last of Us: Part II (sleduj náš web a dočkáš se i té naší). Můžeš očekávat, že půjde o gigantickou herní událost. Jenže ještě pár hodin předtím, konkrétně ve čtvrtek ve 22:00, nás Sony potěší odhalením exkluzivních a vynikajících her pro PS5.

Doporučeno
Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl Sexuální scény natáčeli s reálnými herci. Toto je 10 zajímavostí o Witcherovi 3, o kterých jsi (možná) nevěděl 20. května 2020 12:23

Půjde jednak o hry od studií Sony, pravděpodobně se dočkáme i odhalení her, jako například Call of Duty: Black Ops – Vietnam. Událost se měla původně konat před pár dny ve čtvrtek, ale vzhledem k současné situaci v USA se mnohé herní společnosti rozhodly své prezentace oddálit, aby měli protestující na ulicích a mimo ně veškerou možnou pozornost.

Domů
Sdílet
Diskuse