Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pátek 29. 5. 2020
8:51
Severní Korea má vlastní influencerku na YouTube, mladá žena má zřejmě šířit zejména propagandu.Severní Korea má vlastní influencerku na YouTube, mladá žena má zřejmě šířit zejména propagandu.
Čtvrtek 28. 5. 2020
20:22
Muž si v berlínském parku uřízl penis a zahodil ho. Policie po ztraceném údu stále pátrá.Muž si v berlínském parku uřízl penis a zahodil ho. Policie po ztraceném údu stále pátrá.
17:23
Mladí Češi kouří méně než v minulosti. Výzkumníci ale varují, že je tabákové společnosti lákají na influencery.Mladí Češi kouří méně než v minulosti. Výzkumníci ale varují, že je tabákové společnosti lákají na influencery.
15:25
14:41
Hrdinové z Pána prstenů si užívají společný videochat. Ze slov Gandalfa mají fanoušci husí kůži.Hrdinové z Pána prstenů si užívají společný videochat. Ze slov Gandalfa mají fanoušci husí kůži.
12:20
Šampion Tyson Fury chce zápas s Mikem Tysonem. Uvidíme slavné boxery v jednom ringu?Šampion Tyson Fury chce zápas s Mikem Tysonem. Uvidíme slavné boxery v jednom ringu?
8:47
Hra Rychle a zběsile působí jako z dob PS3. Vyjde v srpnu a u prvních záběrů z hraní se dobře pobavíš.Hra Rychle a zběsile působí jako z dob PS3. Vyjde v srpnu a u prvních záběrů z hraní se dobře pobavíš.