Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Úterý 19. 5. 2020
Pondělí 18. 5. 2020
19:21
18:01
V Severní Koreji odstraňují sochy z hlavního náměstí. Spekuluje se, zda Kim Čong-un přeci jen nezemřel.V Severní Koreji odstraňují sochy z hlavního náměstí. Spekuluje se, zda Kim Čong-un přeci jen nezemřel.
17:11
VIDEO: Rvačka v hongkongském parlamentu. Poslancům se nelíbí, že se do vedoucích pozic dostávají pročínští kandidáti.VIDEO: Rvačka v hongkongském parlamentu. Poslancům se nelíbí, že se do vedoucích pozic dostávají pročínští kandidáti.
16:22
15:33
Ryan Gosling natočí nový vesmírný sci-fi film. Režírovat budou lidé zodpovědní za animovaného Spider-Mana či Lego Movie.Ryan Gosling natočí nový vesmírný sci-fi film. Režírovat budou lidé zodpovědní za animovaného Spider-Mana či Lego Movie.
14:51
Huawei nebude moci využívat služeb Googlu až do poloviny roku 2021. Jeho nové telefony tě tak zřejmě moc neohromí.Huawei nebude moci využívat služeb Googlu až do poloviny roku 2021. Jeho nové telefony tě tak zřejmě moc neohromí.
13:41
Tom Hardy chystá hned dva nové seriály. Jeden z nich natočí tvůrce Taboo a Peaky Blinders.Tom Hardy chystá hned dva nové seriály. Jeden z nich natočí tvůrce Taboo a Peaky Blinders.
12:08
Neděle 17. 5. 2020
19:30
Epicentrum pandemie Wu-chan ožívá. Lidé už mohou tančit v ulicích.Epicentrum pandemie Wu-chan ožívá. Lidé už mohou tančit v ulicích.