Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2020 15:43
Čas čtení 0:48
Dominik Vetrák

Will Ferrell a Rachel McAdams zpívají vikinskou píseň v komedii od Netflixu. Přihlásí se do Eurovize a rozhýbou ti bránice

FILMY A SERIÁLY
Uložit Uložené

Sleduj první záběry z komedie Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga.

Netflix v létě uvede novou komedii se sáhodlouhým názvem. Eurovision Song Contest: The Story of Fire Saga tak trochu paroduje Game of Thrones už v prvních záběrech, kterých jsme se dočkali prostřednictvím klipu z filmu. Klipem se většinou označuje nepřerušovaná scéna ze snímku, ale v tomto případě jde o opravdový hudební klip.

Doporučeno
10 nejlepších filmů, které se odehrávají v jednom pokoji nebo domě 10 nejlepších filmů, které se odehrávají v jednom pokoji nebo domě 24. dubna 2020 10:22

Nová komedie od Netflixu se totiž zaměří na Larse (Will Ferrell) a Sigri (Rachel McAdams), dva zapálené hudebníky, kteří se přihlásí do Eurovize se svým vikinským repertoárem. V podstatě půjde o snímek o dvou outsiderech pokoušejících se splnit si své sny a hrdě reprezentovat svou zemi.

Domů
Sdílet
Diskuse