Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
17. května 2020 20:12
Čas čtení 0:32
Tina Hamarova

Google představil 3D zvířata. Tygra či krokodýla můžeš mít v obýváku i ty

ZAJÍMAVOSTI
Uložit Uložené

Když nešli lidé během pandemie za zvířaty, zvířata přišla přes Google k nim domů.

Ve světě je stále mnoho zemí, kde se děti s rodiči nemohou jít podívat na zvířátka. Google proto představil novou funkci, která ti různé druhy zvířat v rozšířené realitě postaví rovnou doprostřed obýváku. Stačí, když napíšeš název zvířete v mobilu do Googlu a pod obrázky se objeví možnost „meet a life-sized animal up close“ – tedy poznej toto zvíře v životní velikosti.

Doporučeno
Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle Co se stalo s 10 soutěžícími z exotického ostrova? Netflix odvysílal exkluzivní epizodu Too Hot To Handle 14. května 2020 15:38

Google predstavil 3D zvieratá. Tigra či krokodíla môžeš mať v obývačke aj ty
Zdroj: Tina Hamárová
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Namaskar “Skar” Paradise (@skarbluebengal) on

Ke každému zvířeti, které Google takto přetvořil do 3D verze, najdeš i základní informace, jako třeba do jaké třídy patří, kolik váží, kde žije či kolika let se dožívá. Některá zvířata dokonce vydávají i různé zvuky. Děti se tak mohou i něco naučit.

Někteří lidé to vzali dost „vážně“ a své děti fotí, jak jezdí na tygrovi nebo jak je jde sežrat krokodýl. Které zvíře sis domů nastěhoval ty? Dej nám vědět v komentářích.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Najib& Adam (@na_little_brothers) on

Domů
Sdílet
Diskuse