Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
18. května 2020 17:19
Čas čtení 1:19
Adam Novosad

V Severní Koreji odstraňují sochy z hlavního náměstí. Spekuluje se, zda Kim Čong-un přeci jen nezemřel

NEWS
Uložit Uložené

Na náměstí v Pchjongjangu se údajně dějí podezřelé změny.

V dubnu se několik týdnů spekulovalo o zdravotním stavu severokorejského lídra Kim Čong-una. Tamní diktátor se více než měsíc neukázal na veřejnosti, a tak se v médiích začaly šířit zprávy o zpackané operaci srdce či vegetativním stavu, do kterého měl Kim Čong-un upadnout, upozorňuje NewsChain.

Doporučeno
Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je Kim Čong-un dostal první auto v 7 letech. Spolužáci na něj vzpomínají jako na introverta, který na ně plival a kopal je 28. dubna 2020 8:54

Zdroje z okolí severokorejského režimu neustále opakovaly, že vůdce země je v pořádku, ale jihokorejská či tchajwanská média vícekrát spekulovala, zda diktátor skutečně nezemřel a země se připravuje na převzetí moci. Státní agentura nakonec zveřejnila záběry Kim Čong-una, na nichž otevírá novou fabriku.

Domů
Sdílet
Diskuse