Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
27. května 2020 22:44
Čas čtení 1:03
Dominik Vetrák

Sleduj revoluční gameplay a drsné prostředí v The Last of Us 2. Hra ukazuje nové oblasti, z nichž ti spadne čelist

TECH
Uložit Uložené

Dnešní State of Play ukázal The Last of Us 2 v celé své kráse.

PlayStation po úspěchu se State of Play, které se v celé epizodě věnovalo jediné hře – Ghost of Tsushima, opakuje formát i s jejich další očekávanou exkluzivitou. Řeč je o The Last of Us: Part II, které vychází už 19. června. Recenzenti již hru hrají a své dojmy zveřejní 1. června, později, 12. června, nás pak čekají recenze.

Video níže zobrazuje svět, ve kterém se hlavní postava Ellie potýká s nepřáteli, představuje ústřední konflikt hry a ukazuje, jaké obrovské prostředí budeme moci prozkoumat.

Některé záběry jsou ale dost drsné a brutální, postava totiž může zabíjet psy, dokonce po nich umí házet zápalné láhve. Režisér Neil Druckman prozrazuje o hře řadu detailů a na konci si můžeš vychutnat zcela novou gameplay sekvenci.

Snad nejzásadnějšími scénami v dnešní prezentací jsou scény soubojů a vyhýbáná se nepřátelským útokům. Bravurní animace a propracované souboje na blízko slibují mnoho momentů, ze kterých nás mrazí. Takto vypadá hra od Naughty Dog.

Domů
Sdílet
Diskuse