Zpravodajský portál pro moderní generaci, která se zajímá o aktuální dění.
Zajímá tě aktuální dění? Zprávy z domova i ze světa najdeš na zpravodajském webu. Čti reportáže, rozhovory i komentáře z různých oblastí. Sleduj Refresher News, pokud chceš být v obraze.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na news.refresher.cz
News
Pondělí 16. 3. 2020
12:52
Kvůli koronaviru se uzavírá také obec Kynice na Havlíčkobrodsku. Lidé nesmí opustit území obce až na výjimky, které uvádí dokument na webu Krajské hygienické stanice Kraje Vysočina. O opatření se rozhodlo kvůli zatím 4 nakaženým osobám z obce.
12:24
V Indii slavnostně popíjeli kravskou moč. Myslí si, že léčí koronavirus a rakovinu.V Indii slavnostně popíjeli kravskou moč. Myslí si, že léčí koronavirus a rakovinu.
11:16
Ministerstvo vnitra doporučuje všem občanům používat jakoukoliv ochranu obličeje zejména při nakupování nebo v MHD. „Každá ochrana je lepší než žádná. Pokud nemusíte, zůstaňte prosím doma!“ vyzývá na Twitteru.Ministerstvo vnitra doporučuje všem občanům používat jakoukoliv ochranu obličeje zejména při nakupování nebo v MHD.„Každá ochrana je lepší než žádná. Pokud nemusíte, zůstaňte prosím doma!“ vyzývá na Twitteru.
10:50
Australští vědci tvrdí, že našli „lék na koronavirus“. Nyní plánují klinické testy po celé zemi.Australští vědci tvrdí, že našli „lék na koronavirus“. Nyní plánují klinické testy po celé zemi.
10:35
Letecká doprava v Rakousku bude téměř zastavena. Spolkový kancléř vyzývá lidi, aby se vrátili domů.Letecká doprava v Rakousku bude téměř zastavena. Spolkový kancléř vyzývá lidi, aby se vrátili domů.
9:18
7:45
7:07
Muž ukazuje, kolik nekrologů přibylo v novinách z města Bergamo za měsíc. Video, které obletělo internet, má na konci důležitý vzkaz.Muž ukazuje, kolik nekrologů přibylo v novinách z města Bergamo za měsíc. Video, které obletělo internet, má na konci důležitý vzkaz.
Neděle 15. 3. 2020
23:56
Vláda vyhlásila zákaz volného pohybu osob v Česku. „Když kvůli vám někdo umře, budete si to celý život vyčítat,“ varoval Hamáček.Vláda vyhlásila zákaz volného pohybu osob v Česku.„Když kvůli vám někdo umře, budete si to celý život vyčítat,“ varoval Hamáček.
21:42
Kvůli koronaviru byla zřízena nová bezplatná celostátní informační linka 1212. Ta je momentálně ve zkušebním provozu. Na čísla 112 a 155 by lidé měli volat jen v případě, kdy jsou v ohrožení zdraví či života. (Záchranka)
21:21
Zatleskejme z oken pracujícím, kteří nám pomáhají. Tak zní výzva, která se šíří po českém Facebooku.Zatleskejme z oken pracujícím, kteří nám pomáhají. Tak zní výzva, která se šíří po českém Facebooku.
19:30
Stranger Things kvůli koronaviru ruší natáčení. S produkcí nových filmů a seriálů skončily i Disney a Netflix.Stranger Things kvůli koronaviru ruší natáčení. S produkcí nových filmů a seriálů skončily i Disney a Netflix.
18:44
Pandemie koronaviru má i světlé stránky. Teroristé z ISIS vyzývají své členy, aby se stáhli z Evropy.Pandemie koronaviru má i světlé stránky. Teroristé z ISIS vyzývají své členy, aby se stáhli z Evropy.