Lifestylový obsah, který inspiruje, vzdělává i baví, najdeš na webu Refresher.
Články o módě, hudbě, sportu či jiných zajímavostech najdeš na webu Refresher. Čti rozhovory se zajímavými osobnostmi, otestuj se v kvízech, načerpej inspiraci, co sledovat, poslouchat nebo jaké trendy právě letí. Sleduj lifestylový obsah na webu Refresher.
Kliknutím na tlačítko tě přesměrujeme na www.refresher.cz
Refresher Česko
Otevřít v aplikaci Refresher
Stáhnout
X
Viktor Kniš
11. ledna 2022 9:19
Čas čtení 0:42

Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka prý podvádí s jeho kamarádem

Kategorie:
Osobnosti
Uložit Uložené
Karlos Vémola oznámil rozchod s Lelou Ceterovou. Bojovníka prý podvádí s jeho kamarádem
Zdroj: Instagram/Karlos Vémola

MMA zápasník natočil na Instagram video, ve kterém vyvrací články některých portálů. Tvrdí, že svou ženu načapal s vlastním kamarádem, kterému dal dvě facky.

Populární MMA zápasník Karlos Vémola na Instagramu vysvětluje, proč se opět rozešel se svou manželkou Lelou Ceterovou. Tvrdí, že ji načapal se svým kamarádem, kterého v zánětu hněvu dvakrát udeřil. Za svou agresivitu se hned omluvil, prý to přehnal.

Vémola očekává, že jeho manželka bude médiím tvrdit, že se k ní manžel choval agresivně a podváděl ji. 

Bojovník tvrdí, že na nevěru přišel sám. „Přišel jsem na to tak, že u nás na sociálních sítích vidíte, že Lela má všude cartiery, diamantové prsteny a náhrdelníky. Já teď nezápasím, já na to nemám. Samozřejmě, bylo mi to divné. Ona tvrdí, že si vydělává Instagramem. Nejsem žárlivec, ale vyšetřoval jsem to a zjistil jsem, že všechno má od mého kamaráda,“ tvrdí Vémola. Dodává, že tento jeho přítel údajně kupuje Lele Ceterové drahé doplňky za peníze od své ženy, která je zdědila po otci.   

Není to poprvé, co se pár rozešel. Poprvé to bylo kvůli nevěře Vémoly. Dvojice má spolu dvě děti, druhé se narodilo jen před přibližně šesti týdny.

Samotná Lela Ceterová se zatím prostřednictvím sociálních sítí nevyjádřila.

Domů
Sdílet
Diskuse